Oranjenacht in Apeldoorn

Oranjenacht in Apeldoorn

Vrijdag 25 april

Vandaag heb ik in mijn oude winkel te Dronten gestaan, tevens daar ook de koopavond gedraaid. Ik mocht daar staan i.v.m. zieke collega’s.

Ik was wel later thuis, dus ik kon later de stad in om oranje-nacht te vieren. Henri was al eerder gegaan, samen met Joost en Tor Ivar, vrienden van ons.
Helaas konden zij dit keer geen knuffeldier voor mij grijpen uit de grijpautomaat op de kermis.

Om rond 22.30 was ik ook in de stad, het feest kon beginnen hihi.
Ik ben normaal gesproken niet zo’n feestbeest, maar de nacht voor Koninginnedag ohw… KONINGSDAG, is voor mij speciaal. In het uitgaansgebied van Apeldoorn hangt een gezellige sfeer, alle cafés werken samen, er mag buiten muziek worden gedraaid. Zo ook in de Kapelstraat, dit is een smalle straat waar in het midden van deze straat een dj buiten muziek staat te draaien. Éen groot feest, iedereen staat naast elkaar te feesten: man, vrouw, hetero, homo enz..

wpid-wp-1398502440508.jpeg

Wij hebben lekker gefeest, gedanst, gesprongen, gezongen en natuurlijk ook gedronken, misschien iets teveel gedronken….
Maar het was weer top! Bedankt iedereen die mij deze leuke avond heeft gegeven. En gelukkig hebben wij de foto’s nog….

Deze slideshow vereist JavaScript.

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: