Jandino

Jandino

Zaterdag 3 mei 2014

Alweer een theatervoorstelling, dit keer ook weer van een drukke stuiterbal.

Mooi om te zien dat er veel jonge mensen naar zijn voorstellingen komen kijken, ik denk dat de gemiddelde leeftijd rond de 30 jaar zou hebben gelegen, vaak is het een stuk hoger!

Ook dit keer waren er twee mensen te laat, nou dan weet je het wel… Hihi. Jandino nam deze mensen flink te pakken. Heerlijk! Het is dus een voorstelling van Jandino Asporaat, de Antilliaan die nu door het land gaat met zijn voorstelling: De revu.

Zijn show was een lange show tot 23.00 (later bleek dat het een half uur was uitgelopen) en veel beter dan zijn televisie programma bij NRT op zondagavond. Hij praat graag over zichzelf, doet dat ook erg goed. Het publiek krijgt ook geen rust en wordt er bij betrokken, ook deze keer worden wij weer nat gemaakt. Maar wij zitten op de derde rij en wij worden gelukkig niet aangesproken en niet heel erg nat, hihi.

Een aantal zeer jonge bezoekers (9 tot 11 jaar krijgen van Jandino een snelcursus seksuele voorlichting. Onder zijn motto: “ik heb ze niet meegenomen”.
image
image
image

Het was een leuke, grappige voorstelling. Hij zingt drie nummers met drummer en pianist/gitarist, deze zorgen voor een mooie balans qua drukte, maar na de pauze komt hij op als het typetje uit FC Kip, uit zijn televisie programma De Dino Show

Ook het samenzijn met Henri, was ook gezellig even wat tijd inhalen. Want ik ben deze week weer lekker bezig: zeven dagen werken, avondje bijbelclub, savonds op de bank in slaap vallen. Het was een mooie avond die samen op de bank hebben afgesloten met een kaasplankje en rode port.

Mooi weekend verder….

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: