Familiedag 2015

Familiedag 2015

Zondag 19 april 2015

Rond 13.00 hebben wij de ouders van Henri in Terwolde opgehaald, vervolgens zijn wij via de dijk en de veerpont naar Olst gereden. In Olst woont het neefje van Henri, samen met zijn gezin, deze keer mochten zij de familiedag van de Schuitert’s organiseren.

Elk jaar organiseert een familielid: de jaarlijkse familiedag van de familie Schuitert. Op deze dag komen meestal alle familieleden bij elkaar komen. Deze keer was ook bijna iedereen aanwezig, het leuk om elkaar weer te zien. Vooral de ontwikkeling van de kleintjes is mooi om te zien.

In de mega grote tuin hebben wij verschillende spelletjes gedaan zoals het mummie spel, ring-werpen, euro oversteken en raadsels oplossen. Rivaliteit tussen de verschillende familieleden was groot, maar gelukkig kon een simpel raad spel: “hoeveel bonen zitten er in deze pot”, de winnaar aanwijzen. De wisselbeker gaat dit keer naar Wijhe toe.

Tegen 17.30 ging de barbecue aan, zodat wij lekker konden smullen van het eten en zelfs de ijscokar ontbrak niet.

foto’s familiedag 2015

Het was een gezellige top dag! Op naar volgend jaar:-)

Geef een reactie

%d