Brand in de Tent!

Brand in de Tent!

Zondag 26 april 2015

Vier jaar geleden heeft mijn vader het initiatief genomen om tijdens Koninginnedag en nu Koningsdag een kerkdienst te organiseren in de feesttent van Oranjevereniging Maxima te Wapenveld.

Elk jaar komen er verschillende gastsprekers en deze was het Martin Brand en hij werd begeleid door de band Living Letter. Het blijft altijd spannend of de tent helemaal vol zou raken, maar ook deze keer ging het hard en was de tent met ruim 600 personen helemaal vol. Mooi om te zien.

Mijn vader opende de dienst en deed dat met een prachtig gebed, zie ook onderstaande video:

Martin Brand z’n preek was mooi, hij heeft de gave om zijn geloof op een simpele maar pakkende manier over te brengen. Hij heeft veel eigen nummers gezongen, hij heeft een gave om het geloof zingenend te verspreiden. De band Living Letter gaf Martin Brand muzikale ondersteuning: ook werd mijn favoriete nummer gezongen:

Als afsluiter zongen wij gezamenlijk het Wilhelmus. Het was een top avond!!

Foto’s tentdienst 2015

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: