Verbouwing winkel Zutphen

Verbouwing winkel Zutphen

zaterdag 13 juli 2019

Na een kleine twee weken verbouwing ging onze winkel in Zutphen weer open, de huidige locatie aan Turfstraat is verbouwd naar een Global Store Concept. Dit concept is door Vodafone ontwikkeld en alle winkels van Vodafone in Nederland en overige landen waar Vodafone actief is worden deze winkels voorzien van dit concept.

De verbouwing kende wel wat uitdagingen omdat het geen standaard indeling heeft en het pand is een monumentaal pand, dat geeft het pand zijn unieke uitstraling maar voor de ondernemer was het soms erg spannend om het concept goed te kunnen plaatsen in het pand. Maar gelukkig is het gelukt, de verbouwing is erg geslaagd. Alle producten die wij verkopen komen goed tot zijn recht in de inrichting. Zo kunnen wij onze klanten goed blijven helpen.

Het blijft een fanatisch proces om zo verbouwing van dichtbij mee te maken, het leek soms wel een mierenmest. Verschillende bouwlieden lopen langs elkaar heen en iedereen doet zijn taak. Er wordt hard gewerkt om de verschillende deadlines te kunnen behalen. Ik ben ook blij dat ik als shopmanager op sommige punten mijn eigen standpunt kan toelichten en zo worden er gezamenlijke beslissingen genomen.

Wij helpen jullie graag met advies over je mobiele en vaste diensten, tot ziens in onze vernieuwde winkel in Zutphen, Turfstraat 37.

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: