Ongeluk in mijn geboorteplaats

Ongeluk in mijn geboorteplaats

Vrijdag 12 januari 2007
 
Heeft er een heftig ongeluk plaatsgevonden in mijn geboorteplaats nl. Wapenveld. Dit ongeluk is door de diversen media behandeld.
 
Dit ongeluk heeft veel indruk achter gelaten bij de bewoners van Wapenveld en Heerde, vooral omdat er 4 dodelijke slachtoffers vielen en de aanleiding van het ongeluk roept nog steeds veel vragen op. Er wordt gesproken over ruzie, vechtpartijen, achtervolgingen.
 
De beelden van de stille tocht op maandagavond 15 januari riep bij mij persoonlijke wel wat gevoelens op, omdat er ook een stille tocht voor mij neef werd gehouden toen hij is vermoord tijdens het uitgaan. Toen werd de stille tocht ook georganiseerd door de bewoners uit Wapenveld en Heerde.
 
Hopelijk kunnen de familie’s van de overleden jongens en meisje hun verdriet een plekje geven en proberen verder gaan met hun leven… maar dit zal niet makkelijk gaan worden.

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: