Hans-Erik weer terug op de Veluwe :-)

Hans-Erik weer terug op de Veluwe :-)

Afgelopen donderdag was mijn laatste dag in Amsterdam Osdorp. Ik heb er bijna 5 maanden in deze winkel gestaan. Het was een leuke ervaring, vooral veel geleerd qua aansturing van mensen met een andere achtergrond en/of mentaliteit.

Helaas lag er geen leuk afscheidscadeau voor mij klaar, want afgelopen maandagavond werd ik om 22.30 gebeld door een collega shopmanager uit Amsterdam, het alarmsysteem had een melding gegeven. Ik ben meteen gaan rijden richting Amsterdam, was rond 00.00 ter plekke. Samen met de politie en de collega zijn wij de winkel binnen gegaan en daar bleek de kluis leeggehaald te zijn…  erg jammer. Toch is het een raar gevoel, het zijn niet jouw spullen maar toch voelt het of iemand jou bezittingen gestolen heeft.

Ik reed om 01.30 weer weg uit Amsterdam nadat het politie hun rapport hadden opgemaakt en de winkel voorzien was voorzien van nieuwe sloten. Omdat de politie weer om 08.00 weer terug zou komen voor sporenonderzoek ging de wekker om 05.45 weer. Maar nog vol adrenaline ging ik weer naar Amsterdam om samen met de collega waarmee ik ook vannacht heb gewerkt de winkel te betreden.

Na het bezoek van de politie om sporen onderzoek te doen en ons eigen interne controle team ging de winkel weer om 13.00 open, langzaam werd het beeld compleet dat het wel een collega moet zijn geweest, daarmee werd deze inbraak alleen maar zuurder. Temeer omdat ik veel energie in deze collega heb gestopt maar blijkbaar heeft hij een lekker spelletje met mijn gespeeld, erg kut.. Natuurlijk had ik wel mijn twijfels en heb dit ook besproken met mijn leidinggevende maar soms hoop je dat je het verkeerd heb. Maar ja achteraf bleek mijn gevoel juist.. Helaas is er op dit moment geen informatie bekend over het verloop van het politieonderzoek.

Nu weer lekker aan het werk in Apeldoorn.. hopen op een paar leuke weken of maanden.

politie

Lees de originele versie via: http://alleswatjewiltweten.spaces.live.com/

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: