Costa Rica dag 1 & 2

Costa Rica dag 1 & 2

Na een lange vliegreis zijn wij aangekomen in Costa Rica, San Jose. San Jose is de hoofdstad van Costa Rica. Costa Rica ligt vlakbij de evenaar, dit betekent dat het morgens vroeg licht is maar dat het ook s’avonds vroeg donker is.

Tevens beschikt Costa Rica over verschillende klimaten mede door de ligging van het land, er is een regenwoud, caribische, land klimaat en volgens mij vergeet ik er nu nog wat hihi.

Wij zijn gisteren bijna 24 uur opgeweest en dat konden wij wel merken toen onze reisleidster Liesbeth haar verhaal begon af te steken over Costa Rica, velen reisgenoten slikten dit alles als zoete koek.

Wij gingen om 23.00 slapen, lokale tijd want hier is het 7 uur vroeger dan in Nederland. Na een wat onrustige nacht; paar keer wakker geweest door de Jetlag. Je lichaam denkt dat het nog steeds Hollandse tijd is en wil niet slapen. Na een goed ontbijt in het kleine knusse familie hotel hebben wij onze kleren in plastic zakken ingepakt want onze koffers zijn niet waterdicht en deze koffers worden op het dak van de bus geladen.

Vandaag gaan wij La Fortuna…

Geef een reactie

%d