Prince, Karakter en SINT

Prince, Karakter en SINT

Prince
Donderdag 18 november zijn wij naar het concert van Prince geweest, zoals jullie wel weten is Henri een mega fan, ik ben zelf geen fan van hem maar een concert bijwonen is natuurlijk altijd leuk.
Prince was lekker op dreef en dat bedoel ik positief!!!

Wat kan die man een show neerzetten, echt gaaf om te zien. Hij deed zijn eigen voorprogramma, hij gaf een concert van 3 uur, liet publiek op het podium komen, hij gooide zijn gitaar in het publiek en gaf als 3x een toegift. Hij speelde veel van oude bekende nummers, ook speelde hij nummers van anderen artiesten.

Deze slideshow vereist JavaScript.

Karakter
Vrijdag hadden wij een voorstelling in Orpheus namelijk Karakter, bekend van de film Karakter beiden na het beroemde boek van Bordewijk. Ik moest Henri wel eerst ophalen van af het station Utrecht, wat daar was brand uitgebroken, daardoor reden er geen trein meer. Het werd wel een strakke planning, maar gelukkig waren wij net op tijd voor het toneelstuk. Het was een mooie voorstelling, vooral het spel van Waldemar was puur.

SINT
En Zaterdag zijn wij naar de bioscoop geweest om de film SINT te bekijken. Deze film is van Dick Maas, bekend van de Lift en dat was goed te merken. De film is niet hoogstaand qua verhaallijn maar wel qua schrikeffecten, waarbij iedereen in de zaal lekker ongewenst mee moet doen hihi.

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: