Belcompany, 1e werkweek

Belcompany, 1e werkweek

Op 1 december ben ik begonnen bij mijn nieuwe werkgever, Belcompany. Na een maandje in de WW gezeten te hebben was ik blij dat ik weer mocht beginnen.

Mijn 1e werkweek is mijn goed bevallen, de collega’s hebben wij goed en hartelijk welkom gegeven. Er zijn wel wat verschillen tussen de Belcompany en t for telecom. Je kunt heel goed zien wat het bedrijf belangrijk vind/vond. Namelijk was het backoffice-systeem van t for telecom erg modern en personeelvriendelijk maar bij de Belcompany leggen ze de nadruk op een actuele voorraad. Qua verkopen zit er natuurlijk niet zoveel verschil tussen..

Op dit moment word ik ingewerkt in het filiaal in Apeldoorn, dus dat scheelt nog reistijd, maar in de toekomst hoop ik wel snel mijn eigen winkeltje weer te krijgen. Want dat is natuurlijk wel ff wennen om afhankelijk te zijn van je collega shopmanager.

1 REACTIE

comments user
Marjan

Leuk Hans-Erik!
Ben blij voor je!
Kusjes!

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: