Theater voorstellingen

Theater voorstellingen

De afgelopen 2 weken heb ik 3 verschillenden theatervoorstellingen mogen zien in Orpheus. Het waren erg diverse voorstellingen van erg grappig, emotioneel en iets te grof.

De eerste voorstelling was van Richard Groenendijk met zijn show: “terug bij af” Deze show is een terugblik op 10 jaar Richard Groenendijk in het theater. Met al het beste van zijn afgelopen shows. Naast zijn eigen programma’s speelde hij oa ook in Hairspray en Les Misérables. Het was een mooie show, veel zelfsport en lekkere vlotte grappen.

De tweede voorstelling was een heftig maar mooi gemaakt toneelstuk over Anne Frank, genaamd Je Anne. Dit toneelstuk was klein van opzet, daardoor had je een goed beeld van haar leven in het Achterhuis. Vooral het laatste stukje was aangrijpend en dat viel de zaal erg zwaar en was voor velen erg emotioneel.

Afgelopen vrijdag ben ik samen met mijn broer naar Youp van ‘t Hek geweest, met zijn show “omdat de nacht” Zoals ik Youp ken, was hij lekker op dreef, soms iets te grof maar wel erg grappig en scherp. Ook was T-Mobile aanwezig in de show samen met nog meer grappige dingen van het afgelopen jaar. Het was een gezellig avondje uit samen met mijn broer.

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: