Rondreis India / Nepal dag 11

Rondreis India / Nepal dag 11

Dinsdag 21 augustus

Vandaag zijn wij om 07.00 opgestaan, ik heb ff snel twee sneetjes toast en thee als gehad, Henri had geen zin in ontbijt.

Rond 07.30 zijn wij gaan rijden, dit ritje duurde een dik uur, waarbij wij de toppen van de verschillende bergen die bij de himalaya horen proberen te spotten helaas was het te bewolkt. Uiteindelijk zijn wij een klein dorpje aangekomen, daar zijn wij doorgelopen om zo bij het wandelpad aan te kkomen, Het wandelpad bracht ons een stuk hoger, helaas konden wij geen bergtoppen zien. Wel mooie vergezichten, rijstterrassen. Helaas ben ik wel op een glad gedeelte gevallen, niets aan de hand, lichaam en camera nog heel:-)  Rond 12.15 waren wij het hotel, het was een leuke wandeling, helaas nog geen mooie foto van de bergketens.

image

image

image

image

image

image

Bij terugkomst in het hotel voelde wij onze beiden niet fit, krap in de maag, diarree. Dus wij zijn de stad in geweest om bij de apotheek wat medicijnen te kopen, dit hebben wij kunnen regelen, hopelijk werkt het.

Ook kregen wij te horen van onze gids, dat er een stelletje van onze groep naar Nederland is vertrokken ivm een opname van de vader, heftig nieuws dat wel ff moest landen in de groep.

Verder hebben wij een verlate lunch gehad in een van der vele restaurants die Pokhare telt, nog wat lekker wezen winkelen, de 1e souvernier is binnnen!!

image

Ook hebben wij nog bij het grote meer zitten kijken hoe de toeristen zich voort bewegen met kajak, boten… soms erg grappig om te zien.

image

image

Rond 19.30 zou wij met een klein groepje wezen eten, het begon ook toen flink te hozen.. beetje Costa Rica regenbuien hihi

Kleddernat kwamen wij terug in ons hotel.. snel wat kleren op hangers gehangen om te laten drogen.

Lekker slapen… morgen gaan wij naar de hoofdstad van Nepal.

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: