Update

Update

12 jaar samen:

Vorige week dinsdag ben ik verrast door Henri met een etentje ter gelegenheid van ons 12 jaar!!

Ik wist niet welke restaurant het ging worden, dus wij liepen richting de stad en het lukte mij niet om het restaurant te raden maar Henri had een tafel gereserveerd bij Spicebrush.

Het was een lekker etentje, met een proeverij  van verschillende gerechten. Het was lekker en gezellig om te vieren dat wij 12 jaar samen zijn!!! Henri i love you.

 

 

 

 

 

 

 

Feestje:

Afgelopen zaterdag was ik vrij omdat wij een vrijgezellen-dag hadden van vrienden van ons. De start was rond 15.00 waar onze vrienden verrast werden door ons en hun vrienden, eerst lekker bijgepraat vervolgens een hapje wezen eten.

Daarna zijn wij als groep naar Walibi gereden, helaas wachten ons daar een negatieve verrassing. Wij mochten het park niet meer op, ondanks onze reservering (wij hadden de kaartjes al bij ons) omdat het park te vol was… daar sta je dan met 21 personen die Walibi willen bezoeken tijdens Halloween night. Dat was flink balen en zorgde ook voor  flinke irritatie bij elkaar

Gelukkig hebben wij als groep een andere plan bedacht, wij zijn naar Harderwijk gereden, Harders Plaza. Daar zijn wij wezen karten, dat blijft leuk!!!  Helaas had ik niet de snelste tijd maar wel heb ik de meeste ronden gereden.. ook hebben wij nog gebowld.

De avond hebben wij afgesloten in Apeldoorn bij Club Entrance, en rond 03.30 waren wij er klaar mee hihi. Het was een leuke dag, veel leuke mensen gezien, gesproken.. dat belooft wat voor de bruiloft in december.

Studie:

Sinds september ben ik weer druk met mijn studie, het begin was erg lastig omdat de gehele opleiding aangepast is, meer theorie lessen. De gehele dinsdag staat nu in zijn geheel in het teken van mijn studie (vanaf 14.15-21.45), verder is de studielast flink verhoogd. De komende maanden gaan wij kijken hoe de opleiding zich verder ontwikkelt maar nu gaat het niet erg makkelijk. Ik heb zelfs voor 900 euro aan boeken moeten kopen.. en de eerste toetsen heb ik weer gemaakt. Dus blijven vol goede moed en energie!!!

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: