Avondje met mijn vader op stap.

Avondje met mijn vader op stap.

Helaas ben ik druk met allerlei zaken zoals werk of andere verplichtingen waardoor je minder tijd hebt voor de directe mensen om je heen.

Dat is jammer maar helaas niet altijd te voorkomen: “typische gevalletje van keuzes maken”

Maar ik zorg ervoor dat ik tijd in plan voor leuke afspraken zoals ook een avondje met mijn vader, dat was afgelopen vrijdagavond.

Om 18.00 werd ik opgehaald door mijn vader in mijn winkel te Zwolle, vervolgens hebben wij de Griek opgezocht. Wij hebben daar een hoofdgerecht besteld en gelukkig kon de vrolijke dame van de bediening regelen dat het eten binnen 40 minuten geserveerd werd, het was een flink bord vol!!

Rond 19.20 zijn wij naar de bioscoop de Kroon gelopen, want om 19.30 hebben wij daar een film gekeken: De nieuwe Wildernis. Deze film wilde mij vader graag zien, deze film is te vergelijken met de BBC series zoals Planet Earth. Maar nu gaat het over de natuur van Nederland, specifiek over de Oostvadersplassen.

Het is een mooie film, wat hebben wij een mooi stukje natuur in Nederland, erg bijzonder!!!! Ik zou zeggen: laat je verrassen en koop een kaartje voor deze film. Ik ben blij dat mij vader mij deze film heeft laten zien.

Het was een leuk avondje uit met mijn vader, voor herhaling vatbaar.

Bedankt Pa!!!

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: