Oud en nieuw 2014

Oud en nieuw 2014

Ten eerste wil ik graag iedereen een gelukkig, gezond, succesvol, makkelijk, inspirerend 2014 toewensen.

image

De jaarwisseling begon na werktijd, volgens de traditie van mijn collega’s in Zwolle… Oftewel lekker een hapje en drankje gedaan. Het was een gezellige start en ik ben blij met deze traditie:-)

Na een korte tussenstop in Apeldoorn zijn wij doorgereden naar Zevenaar. Daar hebben wij een gezellige avond gehad, lekker bij kunnen praten onder het genot van wijntje. Jammer dat het te weinig gebeurd, zouden wij vaker moeten doen.. maar helaas heb ik soms te druk!

Tegen 23.30 kwamen hun oudste 2 kinderen uit bed, altijd leuk om deze kleine mannen weer te zien.

Om 00.00 hebben wij elkaar een gelukkig nieuwjaar gewenst, met een glaasje champie erbij. (volgens Henri is het met oesters erbij lekkerder, hij is ook zo gewoon gebleven:-p ).

Ik kon het dit jaar ook weer niet laten.. Vuurwerk!! Ik had 4 potten gekocht.. Sorry, Groen Links stemmers:-).
Het was weer prachtig om te zien..zie video.
2 van 4 potten vuurwerk

Natuurlijk ook sterretjes afgestokken met de kleine mannen.

Na het vuurwerk lekker op de bank gezeten met de kleine mannen, blijft leuk! Gelukkig vielen onze cadeautjes ook in goede aarde, ook voor de kleine meid.

Tegen 02.30 zijn wij gaan slapen.. Ik op het luchtbed, je weet wel van de Tell sell reclame…Troep dus hihi.. om 06.00 liep mijn luchtbed leeg. Dus het motortje aangezet om er wat lucht in de pompen.

Maar ik heb daarna nog paar uren kunnen slapen. Maar de kleine mannen hadden hun slaap al uit en waren lekker aan het gillen/lachen in de huiskamer. Dus de hoogste tijd om te gaan douchen en gezamenlijk aan het ontbijt te gaan. Lekker hoor!

Maar daarna moesten wij weg.. de rest van onze familie wilden wij ook een gelukkig nieuwjaar wensen.

Dat hebben de gehele dag gedaan, leuk om weer iedereen te zien en om even bij te praten.

Marijn, de oudste van mij broer heeft geluk gehad want in zijn hand is vuurwerk ontploft, maar gelukkig bleef het bij een paar gekneusde vingers.

Nogmaals Gelukkig nieuwjaar!

Deze slideshow vereist JavaScript.

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: