Voetballen

Voetballen

Zondag 26 januari

Vandaag hebben wij de verjaardag van Jeroen (broertje van Henri) gevierd. Dus wij naar Terwolde.

Het was een gezellige verjaardag, de neefjes van Henri werden een beetje onrustig van de gezelligheid. Oftewel zij kregen niet zoveel aandacht meer.

Ik heb daarop maar besloten om ze mee naar buiten te nemen voor een wandeling. Dat vonden de beide mannetjes een goed idee, maar dan moest er ook een voetbal mee. Uhm, vooruit maar, ik ben niet zo’n voetballer:-) Voetbal tv-programma’s bekijken doe ik wel met regelmatig, actief beoefenen is niet helemaal mijn ding:-)

Na een korte wandeling kwamen wij aan bij de lokale voetbalclub van Terwolde, inclusief oefenveld. Volgens de ster voetballertjes konden wij daar wel gaan voetballen, lekker een nat veldje hihi. Het was geweldig om te ballen met de kleine mannen. Lekker trappen, schoppen, overtikken met ons drieën. Af en toe de bal in het naastgelegen weiland, Oeps..hoe gaan wij die dan pakken? Vroeg de kleinste:
Simpel, ik til jou in het weiland en dan pak jij de bal en daarna til ik jou weer naar onze kant. Geen probleem, gedaan. Wij gingen vervolgens weer verder met voetballen.
image
image
Het was erg leuk en gezellig, top middag gehad.

image

Ravi & Vico

Geef een reactie

%d