Duimen

Duimen

image

Afgelopen dinsdag (4 februari) weer een toets gehad op school.

Deze toets is erg belangrijk voor mij, het is nog een restant van mijn 1e schooljaar. Wanneer je alle vakken behaald hebt dan heb je P. oftewel je Propedeuse. Als ik dit vak behaald heb dan heb ik eindelijk mijn P.

Maar deze toets is voor mij de afgelopen jaren een soort “missie impossible” geworden. Waarbij mijn school een aantal fouten heeft gemaakt en ik heb bewust met mijn planning geschoven om andere toetsen voorrang te geven.

Dit alles zorgt voor een paar spannende weken, tot de uitslag komt van deze toets. Mocht ik deze toets niet gehaald hebben zal ik een nieuwe planning moeten gaan maken.

Dus allemaal duimen 🙂

image

2 REACTIES

comments user
Laurens

Ha Hans-Erik, ik duim zeker voor je, jij ook voor mij? Ik vond m pittig maar te doen, oftewel t kan alle kanten op.
Gr.

    comments user
    Hans-Erik

    Zekers, ik duim me helemaal suf:-)

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: