Theater, maar dan anders…

Theater, maar dan anders…

Zaterdag (15 februari ) iets eerder gestopt met werken, zodat ik op tijd kon zijn voor een leuk avondje uit.

Om 18.45 waren wij in theater Orpheus, natuurlijk hebben wij eerst koffie gedronken in foyer. Geheel onverwachts begon de voorstelling in de foyer al, Manuel en Basil kwamen al herrie maken. De snelle woordgrapjes waren al snel hoorbaar, de sfeer was gezet.
image
image

Wij waren vandaag te gast in Fawlty Towers, ook in Nederland bekend als “hotel op stelten”. We werden ontvangen ontvangen daar Basil & Sybil en Manuel bracht ons naar onze tafel. De tafels stonden waar normaal gesproken de rijen stoelen staan voor een standaard theater voorstelling.
image
image
image

De combinatie van een heerlijke driegangenmenu, een fles rode wijn en flinke dosis klassieke Engelse humor zorgde ervoor dat wij een top avond hebben gehad.
image
image
image
image

De gehele voorstelling was in het Engels, de grappen waren perfect qua timing, lekker dubbelzinnig. Precies zoals wij Fawlty Towers kenden van de televisie. Je ziet ze al van een kilometer aan komen maar toch moet je weer lachen hihi.

Wij zaten aan een tafel van 8 personen, Henri kreeg een opmerking van een deze tafelgenoten: jij lijkt wel erg veel op Arjan Robben:-) alweer iemand!
image
image
image

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: