Wintersport 2014, dag 4

Wintersport 2014, dag 4

Woensdag 26 februari 2014

Ik ben klaar met  drie dagen lessen volgen, dus vandaag zijn Henri en ik samen op pad geweest.

Na het ontbijt hebben wij onze ski-spullen gepakt, wij zijn naar de bushalte gelopen (dat is alleen een straat oversteken, lekker om in het centrum te zitten). Wij nemen de bus naar Kaprun, dat is een plaatje vlakbij Zell am See. Kaprun heeft een gletsjergebied, dat ligt op zo’n 3000 meter. Door deze hoogte ligt hier in het winterseizoen voldoende sneeuw.

Bij de aankomst in Kaprun, namen wij snel de skiliften naar boven, onderweg zien wij de grote gletsjers al verschijnen, de zon is vandaag ook weer vol aanwezig.

IMAG1599-PANO

Wij hebben een geweldige dag gehad, lekker met ons tweeën op pad, gelukkig kan ik het tempo van Henri goed volgen.

Tijdens de lunch namen wij beiden een lekkere goulashsoep met brood met een volle maag gingen wij weer lekker skiën, de blauwe en rode piste wisselen wij lekker af.

IMAG1595 IMAG1598  IMAG1603 IMAG1604-SNOW IMAG1608 IMAG1614

Ik heb vandaag voor het eerst mijn camerahelm meegenomen, het is wel lastig qua afstellen want je kunt natuurlijk niet kijken hoe de camera staat als deze op mijn hoofd is bevestigd. Dat werd gedurende de hele dag een soort van projectje hihi..

Maar ik heb een filmpje gemaakt van 1 van onze afdelingen:

Bij terugkomst in Zell am See, hebben wij een aantal sportwinkels bezocht voor een helm voor Henri, het viel niet mee. Henri heeft een typische vorm qua hoofd hihi maar na 30 helmen gepast te hebben, heeft hij er eentje gevonden. Morgen al te zien op de Oostenrijkse piste en ook op deze site.

Tot morgen!!

Geef een reactie

%d