Wintersport 2014, dag 5

Wintersport 2014, dag 5

Donderdag 27 februari 2014

Vandaag zijn wij weer naar gletsjer van Kaprun geweest.

Wij zijn met de skibus vertrokken uit Zell am See, deze skibus kun je vrij gebruiken middels je skipas en rijdt langs alle skigebieden die binnen dat gebied vallen. Binnen 30 minuten waren wij bij de skilift, de gondel die ons boven bracht is een grote voor meer dan 8 personen.

Als warming up kozen wij direct voor een zwarte piste, lekker om erin te komen hihi.. de eerste keer ging het voor mij fout, hihi ik viel! Gelukkig viel het mee en ging de tweede run helemaal vlekkeloos.

Verder hebben wij vandaag de rode en blauwe piste gedaan, het was lekker ski-weer: veel zon, af en toe wat wind, De pistes waren goed te doen, ondanks de sneeuwhopen op de pistes.

De lunch hebben wij lekker buiten genuttigd op terras, heerlijk wintersport!! Het is intens qua sporten maar zo heerlijk om de hele dag buiten te zijn.

Dit keer een korte filmpje, want de vorige was wel erg lang….

Rond 16.00 waren wij terug in het hotel, na een cup a soup op de kamer, zijn wij naar de sauna gegaan. Heerlijk om in een stoombad te gaan zitten. Ja vakantie hebben is zwaar hihi.

Na een simpel maar voedzame 4-gangen menu hebben wij lekker samen een nieuwe aflevering: Wie is de Mol op onze kamer gekeken, dit alles onder het genot van een glas Chianti.

Morgen ons laatste dag in Oostenrijk.

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: