Wintersport 2014, dag 6

Wintersport 2014, dag 6

Vrijdag 28 februari 2014

Vandaag staat alles in het teken van de laatste keer oftewel wij zijn bezig met onze laatste dag van onze verblijf in Oostenrijk.

Op de laatste dag zijn wij nog lekker wezen skiën, dit keer naar de Maiskogel, dit is een klein ski-gebied tussen Zell am See en Kaprun.

Wij hebben de gehele ochtend lekker geskied, aantal malen een mooie brede zwarte piste gedaan. Het weer was nog steeds mooi, wij hebben deze week echt geluk gehad. De hele week alleen maar zon en ondanks de vele zon bleven de pistes redelijk tot goed.

Voor de lunch hebben wij voor de laatste keer goulashsoep gehad, lekker hoor!! Volgens Henri was deze versie van de goulashsoep het lekkerste, hij heeft de hele week dit als lunch gehad (bij verschillende restaurants).

IMAG1635

Ik heb ook een filmpje gemaakt waarbij Henri een afdaling doet, ook deze is lekker kort:-)

Rond 14.00 waren wij weer terug in het hotel, de ski spullen hebben wij weer teruggebracht.  Wij hebben nog gewinkeld en natuurlijk een souvenir voor onze vakantie kerstboom gekocht.  Ook hebben wij inkopen gedaan voor onze terugreis, de potjes Diana zijn ook gekocht voor de ouders van Henri. Henri praatte de hele week al over de heerlijke apfelstrudel van vorig jaar.. en eindelijk was het zover.

In het zonnetje op het terras van het restaurant aan het stadsplein; hebben wij de heerlijke apfelstrudel gehad en het was weer heerlijk!!!

IMAG1638 IMAG1640

De auto heb ik volgetankt en de ramen van de auto gewassen. Nog een keer in de sauna/stoombad geweest, het was lekker zweten. Ons laatste diner was ook prima, de rekening betaald van onze wijnen (de balan: 4 flessen wijn tijdens het eten en 2 eigen flessen op de kamer, toch elke avond een fles hihi)

De tassen zijn ingepakt, morgenvroeg om 05.00 gaat de wekker, wij ontbijten eerst nog hier in het hotel en de planning is dat wij om 06.30 weg willen rijden.

Bedankt voor jullie likes, opmerkingen en bezoeken aan mijn website.

 

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: