Welkom terug

Welkom terug

Dinsdag, 23 september 2014

Sinds vorige week zijn wij overgestapt naar een andere energie leverancier, weer terug naar Nuon.

De klantenservice van Nuon deed het dit keer goed, op mij eerste vraag of ik de offerte per e-mail mocht ontvangen. Reageerde de vriendelijke dame van de klantenservice, positief. De volgende dag zoals afgesproken ontvingen wij de  offerte in onze e-mail box.

Helaas verliep onze terugbel afspraak niet vlekkeloos, maar dat lag niet aan Nuon. Wij hadden de afspraak vergeten, maar dat maakte voor Nuon niets uit. De volgende afspraak werd gewoon weer gemaakt. Dit keer verliep alles wel goed, het aanbod was goed, dus zijn wij overgestapt.

Als toppunt van onze terugkeer naar Nuon was de persoonlijke kaart van onze telefonische verkoopster: Eke Tinga,  zij heeft de kaart zelf geschreven!

image

image

Mooie persoonlijke marketing campagnes, ik hou hier wel van.

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: