Bijpraten

Bijpraten

Zaterdag 11 & zondag 12 oktober 2014.

Dit weekend hadden wij een druk weekend, maar het was erg gezellig. Wij hebben met een tweetal vrienden van ons kunnen bijpraten.

Het begon op zaterdagavond met Tom en Firdanus uit Enschede, helaas hadden wij elkaar een poosje niet gezien. Natuurlijk heb jij wel via Facebook contact maar het is toch anders. Het was echt een gezellige avond, wij hebben echt bijgepraat over onzin tot serieuze/persoonlijk dingen. Onder het genot van rode wijn en hapjes was het een mooie avond!

Zondagmorgen ben ik samen met mijn vader naar de kerk geweest. Dat was ook bijpraten, althans op geestelijk niveau. Het was een goed begin van de zondag. Na de koffie bij mijn vader thuis ben ik naar huis gereden, maar ik heb nog wel een bosje rozen op het graf van mij moeder neergezet.

Rond 12.30 was ik weer thuis, lekker samen met Henri een broodje uit oven als lunch gehad. Ik was nog wat duf, dus lekker op de bank in slaap gevallen.. Tja de avond daarvoor was echt gezellig alleen kort hihi.

Rond 15.30 waren wij bij Paulien en Martijn en hun drie kinderen op bezoek. Onze vorige bezoek was in juni, de kinderen waren natuurlijk weer gegroeid. Dat deed mij beseffen dat het (te) lang geleden was. Wat gaat de groei van die kinderen en hun ontwikkelingen hard… Maar gelukkig werden wij nog wel herkend door de oudste twee hihi.

Het was een warm welkom, lekker spelen met de kids. Ik heb samen met Ruben een lego folder helemaal bekeken. Hij is binnenkort jarig, mooi om te zien hoe zijn nieuwsgierigheid naar zijn cadeau op de proef wordt gesteld. Na een heerlijke winterse maaltijd ging ik nog even met de kinderen spelen, samen mooie lego-creaties maken.
image
image
Nadat de kinderen naar bed waren gegaan, hebben wij nog gezellig gebabbeld. Mooi om te ervaren dat wij na een periode van vier maanden elkaar niet gesproken te hebben, gewoon de draad weer op kunnen pakken. Het was een mooie afsluiter van een mooi weekend, een weekend met als thema: bijpraten. Dat is gelukt!

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: