14 jaar

14 jaar

Donderdag 23 en zaterdag 25 oktober

Zaterdag 25 oktober heeft Henri mij erg verrast, hij nam mij mee naar een theater voorstelling in Orpheus. Dat is natuurlijk geen verrassing want wij komen daar wel regelmatig, maar deze voorstelling was geen geplande voorstelling. Henri wilde perse dat ik mee ging na deze voorstelling. Maar eerlijk gezegd vond ik de voorstelling helemaal niet leuk….. en ik vroeg mij echt af waarom Henri nou wilde dat ik mee ging. Ik viel af en toe zelfs in slaap hihi.. het was een onbekende cabaretier die voor mij gevoel iets te leuk wilde doen.

Maar de voorstelling was afgelopen en Henri zei ineens: wij gaan een wijntje drinken in de bar van Orpheus. Ik zeg: waarom dat? Dat kunnen wij toch ook thuis doen…. Maar Henri stond erop. Hij liep naar het horecapersoneel van Orpheus, vervolgens zegt hij tegen mij: kom maar, (Glimlachend) wij hebben een tafel geserveerd.

En ja hoor daar stond onze tafel klaar, tafel 14!! Inclusief Champagne en hapjes… ik was heel verbaasd, verrast. Mijn mannetje had dit geregeld voor ter gelegenheid van onze relatie nu alweer 14 jaar. Echt Leuk!!! Wij gingen snel zitten, het personeel kwam nog met vuurwerk en extra hapjes. Ik gleed bijna van de stoel van verbazing.

Afgelopen donderdag was de officiële dag alleen konden wij het toen niet vieren, omdat ik koopavond had en te laat thuis kwam en Henri was al gaan slapen. Maar deze verrassing maakte het helemaal goed. Wat heb ik toch een lief vriendje!!! Dank je wel, Lieverd!!!

Geef een reactie

%d