1e plek

1e plek

zaterdag 1 november

Vandaag was een speciale dag, een dag die ik niet snel zal vergeten…

Na het werktijd ben ik naar Amsterdam gereden, naar de Stopera. De reis verliep voorspoedig, rond 18.45 waren wij binnen. Deze avond is speciaal voor alle werknemers van Vodafone Retail (BelCompany en Vodafone medewerkers), het is een soort personeelsfeest waarbij een periode van vier maanden wordt afgesloten.

In die vier maanden kunnen alle BelCompany en Vodafone winkels zich met elkaar meten qua verkoopprestaties. De winkels met de beste prestaties worden vanavond beloond met een prijs.

Mijn teamleden hebben de afgelopen vier maanden een mooie prestatie neergezet, vaak stonden wij in de tussenstand al op een 1e plek, maar in de laatste tussenstand waren wij gedaald naar de derde plek. Met de nodige spanning zat ik vooraan in de zaal, maar ik hield mij al voor dat wij als winkel op de derde plek zouden eindigen. Ik was dus erg verbaasd dat onze directeur, onze winkel als winnaar van onze poule aankondigde:-)

1, logo
image

Wij hebben als team een wintersportreis naar Oostenrijk gewonnen.

ski 2ski, 1

Graag wil ik bij deze mijn teamleden bedanken voor hun prestatie, Top!!

 

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: