Valentijn

Valentijn

Zaterdag 14 februari 2015

Valentijnsdag: een dag van de liefde of een dag van de commercie?

Ik was een paar weken geleden door mijn agenda aan het bladeren en zag dat Valentijnsdag dit jaar op een zaterdag zou zijn, onze agenda was nog leeg… misschien moest ik Henri uitnodigen voor een diner. Mijn 1e optie was het restaurant in Vaassen; De Leest, bekroond met twee sterren. Ik heb snel een email gestuurd, maar helaas was het al volgeboekt, erg jammer. Maar het was ook wel te verwachten, sommige mensen zijn eerder alert op deze dagen hihi.

Teleurgesteld vertel ik tegen Henri van mijn plannetje. Ohw zegt hij… het is jammer maar wij gaan toch echt wel uit eten. Paar dagen later heeft hij een tafel geserveerd bij Twenty2 in Apeldoorn.

Wij laten ons lekker verwennen met een 5 gangen menu met bijpassende wijnen. Het is lekker eten en drinken, alles wordt sfeervol geserveerd en in een rustig tempo. De gerechten zijn bijzonder van smaak, alles perfect samengesteld qua smaak. Zie onderstaande foto’s om jullie een inpressesie te geven.

image

image

image

image

image

image
image

image

Natuurlijk is Valentijnsdag een commerciële dag…maar is het verkeerd? Nee hoor, het biedt een extra gelegenheid om tijd voor elkaar te hebben. Deze keer hebben dat moment gepakt om lekker bij te praten onder een genot van heerlijk eten en wijn. Een topavond gehad, dankzij mij lieve Henri.

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: