Thuiswerken 2.0

Thuiswerken 2.0

Woensdag 3 juni 2015

Helaas kan ik nooit thuiswerken althans dat dacht ik… want vandaag heb ik voor het eerst thuisgewerkt en dat heb ik gedaan inclusief 14 collega’s shopmanagers.

Door een verandering was onze standaard vergaderinglocatie in Apeldoorn al in gebruik, door ander groep collega’s. Aangezien ik in  Apeldoorn (centrum) woon en de beschikking heb over een ruime woonkamer. Besloot ik maar om het aanbod te doen om bij mij thuis te gaan vergaderen.

Het wekte hier en daar wat vreemde blikken op… maar het bleek wel een snelle en makkelijke oplossing te zijn.  Ik ben snel naar huis gelopen en heb mijn huiskamer snel omgebouwd tot een vergaderinglocatie inclusief beamerpresentatie.

image

Het was een leuke ervaring omdat je nu niet standaard achter een tafel  vergadert, er hing een soort van huiselijk gevoel.

Positieve dag gehad en eindelijk echt thuis kunnen werken.

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: