1e kerstdag 2016

1e kerstdag 2016

zondag 25 december 2016

Kerst vieren voelde dit jaar anders, want konden wij het wel vieren samen met onze families? Maar al snel bleek dat wij en onze families het juist wilde vieren, vooral nu, misschien wel voor de laatste keer in deze samenstelling.

Op 1e kerstdag hebben wij (Henri, mijn vader, Greet en ik) de kerstdienst van de basiskerk in Apeldoorn bezocht, heel wat anders dan ik de afgelopen jaren met kerst heb gezien. Het beste was de dienst te vergelijken met de Passion zoals deze met Pasen op televisie is te zien. Het was een mooie dienst met nummers van o.a. André Hazes, De Dijk en Whitney Houston en het nummer “Ere zij God” kreeg voor mij een nieuwe betekenis. Het was een strakke voorstelling, soms leek het wel een theatervoorstelling. Wij hebben er allevier van genoten. Mooi om dit te mogen delen met mensen die mij dierbaar zijn. Terugkijken naar dienst in De Basis te Apeldoorn

Middags zijn wij naar de ouders van Henri gegaan, dit jaar was Jeroen (broer van Henri) met zijn gezin ook van de partij. Voor het eten hebben wij het spel: verjaardagsspel van  van het televisieprogramma “Ik hou van Holland” gespeeld. Het zorgde ervoor dat de neefjes door de kamer stuiterde want het is natuurlijk erg spannend een tikkende taart haha. Voor het eten had iedereen een gang voorbereid, voor mij was het makkelijk want Henri had voorgesteld om het hoofdgerecht te gaan maken. Het was een heerlijke diner, met lekkere gerechten. Tijdens het eten had ik de beide neefjes onder mijn hoede, de mannen hebben goed gegeten inclusief de kwartel, het hoofdgerecht van Henri. Ik heb mij prima met de mannen vermaakt, het was een gezellige boel. Ik heb genoten van de eerste kerstdag, ik ben blij met de familie van Henri, we zijn de afgelopen jaren meer en meer naar elkaar toe gegroeid, liefde! 

 

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: