Een goed gesprek

Een goed gesprek

Zaterdag 22 oktober

Het wordt min of meer een traditie, met ons drieën een bezoek brengen aan Amsterdam. Met ons drieën bedoel ik dan, mijn vader en mijn broer.

Het was een mooie dag, die vooral bestond uit slenteren door onze hoofdstad; mensen kijken, winkelen, tertasjes pakken. Maar het leukste en het dierbaarste zijn onze gesprekken met elkaar, wij zien elkaar regelmatig maar wij gunmen ons niet altijd de rust om met elkaar te praten.

Maar op een dag als vandaag kan dat dus wel, praten over wat ons bezig houdt. Tijdens de koffie in de ochtend maar ook in de middag als wij een biertje op terras drinken. Proosten op ons huidige leven, met mooie en mindere momenten. Erg waardevol! 

Wij zijn erg verwend door onze vader met allerlei leuke cadeaus die wij zelf uit mochten zoeken. Bedankt Pa, jij bent te goed voor ons.

Wij hebben de dag afgesloten met een etentje in Amsterdam. 

Het was een topdag. Pa en William, bedankt!!

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: