Geslaagd

Geslaagd

donderdag 16 juli 2020

In het schooljaar van 2011/2012 ben ik begonnen aan mijn HBO-opleiding Small Business & Retailmanagement. In de afgelopen jaren heb ik veel geleerd over mezelf en hoe je kunt groeien door het volgen van een opleiding. Het was voor mij niet altijd makkelijk, ik ben iemand die veel praktijkopleidingen heeft gedaan en daar ook goed in was. Maar een theoretische opleiding vanuit de boeken was voor mij erg pittig.

Ik heb ervoor gekozen om deze opleiding naast mijn fulltime werk te doen en deze combinatie leverde soms ook wel stress op. Want ik moest er veel tijd in steken om mijn doelen te kunnen gaan bereiken. Ook gaf dat in privé sfeer weleens wat spanningen.

Maar ik heb altijd doorgezet, ook al was het soms erg zwaar, vooral in de periode toen mijn relatie met Henri stopte, toen moest ik flink aan de bak om mezelf weer aan de studie te krijgen. Maar ik zette door.. ik ging verhuizen naar Deventer, de werkkamer moest ingericht worden als een studiekamer want ik wilde mijn HBO diploma behalen.

Vandaag is het dag, ik ben afgestudeerd met een dikke 7 en daar ben ik enorm blij mee, ik had dat nooit kunnen bereiken als Martijn mij niet had gesteund. Ik heb deze steun erg nodig gehad. Hij was degene die zichzelf wegcijferde om mij alle ruimte te geven om mij te laten studeren. DANK JE WEL!! Jij bent een topper en mijn vriendje.

Hans-Erik aan de studie in de bibliotheek Saxion

Natuurlijk zijn er zoveel mensen die ik ook wil bedanken zoals mijn clustermanager, die mij het vertrouwen en de ruimte gaf om mijn opleiding succesvol te bedanken. Graag wil ik onze families en vrienden bedanken voor hun geduld vooral in de laatste maanden omdat ik minder aandacht aan jullie kon geven. Collega’s die soms weleens moe werden van het project afstuderen omdat er geen einde aan kwam. Een speciale dank gaat uit naar mensen die mij actief hebben geholpen met mijn afstudeerproject zoals mijn clustermanager, shopmanager van Vodafone Flora, respondenten die mij hebben voorzien van informatie, collega’s van VodafoneZiggo kantoor en als laatste wil ik de docenten van Saxion bedanken voor hun feedback en energie.

Maar vandaag heb ik mijn HBO Bachelor Diploma behaald en daar ben ik enorm blij mee!

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: