Vakantie China 2008-dag 1

Vakantie China 2008-dag 1

Gisteren zijn wij om 18.30 vertrokken naar China voor een vakantie van 24 dagen, lekker hoor!!! Wij hebben een goede vlucht gehad, de service van KLM was zoals weer prima. Rond 10.00 plaatselijke tijd zijn wij geland in Beijing, daarna direct ff kennis gemaakt  met de andere reis enoten.

Daarna zijn wij naar ons hotel gebracht en daar ff lekker opgefrist. om 13.00 hebben wij gezamelijk de lunch genuttigd in het restaurant van het hotel. Het was een heerlijke lunch met allerlei verschillende Chineese gerichten, het smaakte erg lekker. Na de lunch zijn wij met de metro geweest onze eindboel was "Fayyan Tempel".

Deze tempel is boedhistische tempel, met een hele grote houten boedha

 

IMG_6624

Fayuan Tempel

IMG_6635

IMG_6658

IMG_6640

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: