Costa Rica, dag 11

Costa Rica, dag 11

Donderdag 04 november

Het had de hele nacht weer hard geregend, dus wij waren heel erg nieuwsgierig of wij weg konden komen, dus snel om 08.00 naar het restaurant om daar via Lisbeth het laatste nieuws te horen…

Helaas was het slecht nieuws, alle wegen zijn afgesloten rondom Manuel Antonio, daarnaast zijn er San Jose (onze bestemming voor vandaag) aardverschijningen geweest. Helaas bleken daarbij ook doden zijn gevallen.

http://www.nu.nl/algemeen/2371633/doden-aardverschuiving-costa-rica.html  zie ook deze link van nu.nl

Lisbeth heeft probeert nog steeds te kijken of wij kunnen vertrekken en heeft daarom nog steeds contact met veel mensen om zo aan informatie te komen. Maar op dit moment is het niet mogelijk om dit hotel te verlaten omdat er bruggen zijn  ingestort, overstromingen zijn en het blijft nog steeds regenen. Het regent hier al 4 dagen achter elkaar van kleine buien tot grote stortbuien.

Op dit moment zitten wij in Quepos, te internetten. Wij gaan zo weer met de taxi naar ons hotel om het laatste nieuws te horen.. waarschijnlijk (90% zeker) blijven wij nog in Manuel Antonio. Helaas lukt bellen of smsen niet of nauwlijks, met ons gaat het goed.

Later meer.. als er weer internet is.

Geef een reactie

%d