Costa Rica, dag 13, deel 2

Costa Rica, dag 13, deel 2

Na een middag wachten op het stadje Quepos en bij het vliegveldje konden wij om 16.45 vertrokken naar San Jose.

Daar zijn wij na een klein half uurtje aangekomen, Liesbeth heeft toch een vlucht kunnen nemen en deze was ons vooruitgereisd. Het was een leuke tocht waarbij je echt kon zien waar het slechte weer op hield qua wolken. Soms was er wat hevige turbulentie, waarbij je echt kon merken dat het een klein vliegtuig was.

Bij aankomst op het vliegveld, waarbij iedereen enthousiast ging klappen voor de piloten.  Vlogen er andere vliegtuigen weer weg met hulpgoederen naar het gebied waar wij hadden gezeten.

 IMG_1072 IMG_1073 IMG_1074  IMG_1077   IMG_1084 IMG_1086 IMG_1089  IMG_1092   IMG_1098  IMG_1100 IMG_1101  IMG_1103

Na een kort ritje naar het hotel door de stad San Jose, kwamen wij bij het hotel aan, dit hotel was een luxe oase voor ons.. alles fris en schoon. Want door de lange regenval was alles erg vochtig geworden, zelfs onze kleding in de koffer.

Na een heerlijke warme douche zijn wij gaan borrelen en hebben wij een hapje gedaan in het hotelrestaurant.

Daarna hebben een kop koffie gedronken op onze kamer om daar onze koffers klaar te maken voor het vertrek naar Tortuguero, tijdens het diner besloten dat iedereen mee gaat.

nu lekker slapen want om 05.15 gaat de wekker weer…

1 REACTIE

comments user
Alexander

Hoe is het inmiddels met jullie in San Jose, heb al twee dagen niks meer van jullie kunnen lezen, verwacht dat door het slechte weer de netwerken plat liggen…

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: