Costa Rica, dag 13

Costa Rica, dag 13

Om 07.00 waren wij wakker… gehele nacht had het doorgeregent.. in de ochtend was het iets rustiger qua weer.

Rond 09.00 waren wij klaar voor vertrek, dit moest snel gaan gebeuren omdat de alternatieve weg nu helemaal dicht zou gaan ivm herstelwerkzaamheden. Dan zou de weg voor 3 dagen dicht kunnen gaan zitten, dus Liesbeth heeft nog snel taxi’s kunnen bestellen en binnen 10 minuten waren wij beneden in het dorpje Quepos.

informatie over de weg, tico times

Hier hebben wij het ontbijt besteld en lekker ontbeten, vervolgens kon iedereen nog geld halen, relaxen of internetten. Want om 13.00 gaan wij richting het vliegveld, dit ligt hier iets verderop buiten het dorpje Quepos. Als het weer zo blijft gaan wij dan om 16.30 vliegen, dan zullen wij rond 17.00 in San Jose aan gaan komen. Daar zullen wij dan 1 nachtje blijven slapen om dan vervolgens de reis te vervolgen naar Tortuguero. Dit ligt aan de andere kant van Costa Rica, hier kun je alleen via San Jose komen.

De groep is opgelucht omdat wij zelf voor een oplossing hebben kunnen zorgen en dan met name grote dank voor Liesbeth, onze reisleidster. Maar toch is iedereen boos op FOX en Ecole (dat is de uitvoerende reisorganisatie hier in Costa Rica), omdat zij ons niet serieus namen en geen voorstel deden.

later meer….

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: