Costa Rica, dag 14

Costa Rica, dag 14

Echt uitslapen hebben wij niet, maar het was wel een lekkere nacht  zonder vocht, maar om 06.00 zaten wij aan het ontbijt, dit keer een snelle versie want om 06.30 vertrok onze bus richting Tortugero. Buiten San Jose reden wij de Nevel oerwouden in, er hing een lichte nevel in de bomen, het was een geweldig gezicht.

Na 1,5 uur rijden kwamen wij aan bij onze 1e stop, daar kon je evt. nog wat ontbijten, daar was ook een prachtig vlindertuin bij.

IMG_1129 IMG_1127IMG_1140

 IMG_1128 IMG_1136

Na deze stop hebben wij nog een klein uurtje gereden over een onverharde weg, daarna kwamen wij aan bij de oever. Daar lag onze boot al klaar om ons naar de volgende locactie te brengen namelijk Turtle Beach lodge, dit lig helemaal aan het water tussen de rivier en Caribische zee. Wij zijn ingestapt in de boot samen met onze koffers en zijn gaan varen.

Het was een geweldige tocht, nu zijn wij helemaal in de natuur… overal bomen, planten en beesten te zien.

IMG_1158     IMG_1154IMG_1156 

 IMG_1185 IMG_1182

IMG_1183 IMG_1184 IMG_1204

Bij het hotel aangekomen konden wij meteen doorlopen naar het restaurant voor de lunch, want de komende 2 dagen is het eten vol pension. Na het eten hebben wij de koffers uitgepakt en zijn wij wat gaan relaxen. Ik was zelf niet helemaal fit, last van mijn buik dus lekker bij mijn hotelkamer gebleven.

Henri heeft het park verkend, bij het strand geweest.

IMG_1211 IMG_1219

 IMG_1222 IMG_1234 IMG_1233

Later in de middag ben ik bij ook bij de rest van de groep aan het zwembad gaan liggen..

Tegen 17.00 een wandeling gemaakt langs het strand, kijken of er schildpadden uit hun ei gekomen, flink nageregent op het eind. Helaas geen klein schildpadden kunnen zien wel een stuk of 10 nesten gezien met lege eierresten.

Na een douche zijn wij gaan eten, en na een leuke borreluurtjes was het alweer bedtijd.

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: