Kanker…. Alpe d’HuZes

Kanker…. Alpe d’HuZes


Beste vrienden, familie en bekenden,

Graag wil ik jullie aandacht vragen voor het volgende:
Mijn vader gaat op 9 juni 2011 weer de Alpe d’Huez beklimmen, dit heeft hij ook in 2009 gedaan. De Alpe d’Huez is een berg in Frankrijk met 21 haarspeld bochten met een constante stijging van 8,1%. Deze berg word ook veel beklommen tijdens de Tour de France. De beklimming heeft een lengte van 15,5 km, de start vind plaats op een hoogte van 740 meter en de finish ligt op een hoogte van 1850 meter.

 

Met andere woorden: Deze beklimming is loodzwaar vooral omdat mijn vader deze berg meerdere keren gaat beklimmen. Dit doet hij dit jaar niet alleen, maar samen met een team; Team Bijsterbosch. In het totaal gaan er op die dag ongeveer 3.000 renners de Alpe d’Huez beklimmen.

Mijn vader gaat de Alpe ‘d Huez beklimmen om zo veel geld in te zamelen voor de KWF kankerbestrijding, in 2008 is mijn moeder overleden aan de gevolgen van dikke darmkanker.

Mijn vader voelde zich vaak machteloos tijdens haar periode van ziek zijn. Door deze actie kan hij een positieve bijdrage leveren om de kanker uit zijn leven te krijgen, maar vooral ook dat uit jullie levens. Ook spelen de jaarlijkse dikke darmonderzoeken van mijn broer William en mijzelf een belangrijke rol in zijn leven. Wij worden jaarlijks gecontroleerd op dikke darmkanker, dit omdat ik drager ben van een erfelijk gen, wat dikke darmkanker tot gevolg kan hebben. Concreet betekent dit voor mij persoonlijk dat ik 80% kans heb op het krijgen van deze erfelijke vorm van dikke darmkanker.

1 op 3 Nederlanders krijgt kanker en dat moet veranderen. Daarvoor is veel geld nodig. Door uw donaties kunnen er speciale onderzoeken worden gestart om de ziekte kanker te laten veranderen van een dodelijke ziekte naar een chronische ziekte. Ook is er veel geld nodig voor het beter begeleiden van (ex-) kanker patiënten zodat deze beter leven kunnen krijgen. Verder lopen er projecten om het diagnose traject te versnellen want als je klachten hebt dan wil zo snel mogelijk weten wat je precies hebt om zo de juiste behandeling te starten. Meer informatie vind je op de website: http://www.opgevenisgeenoptie.nl/over/geldbesteding.php

Wanneer je mijn vader sponsort dan word uw donatie voor  100% besteed aan de bestrijding tegen kanker (=100% anti-strijkstokbeleid).

Hoe kun je mijn vader sponsoren?         

Heel simpel gebruik de onderstaande link, klik op de button (knop) “STEUN MIJ” en volg  de stappen die worden aangegeven op het scherm.

http://deelnemers.alpe-dhuzes.nl/acties/dirkboeve/dirk-boeve/

Ik wil iedereen graag uitnodigen om te doneren want Kanker krijg je nooit alleen en uw bijdrage is hard nodig…

Dus wacht niet af en maak uw donatie vandaag nog over!!!!!!

Graag wil ik u bedanken voor uw donatie.

Met vriendelijke groet,

Hans-Erik Boeve

De stichting Alpe d’HuZes heeft als missie:

Anderen faciliteren en inspireren om Goed, Gezond en Gelukkig te kunnen leven met kanker.

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: