Rondreis India en Nepal dag 1

Rondreis India en Nepal dag 1

Vandaag gaan wij beginnen aan onze rondreis India / Nepal. Vele zeggen zeggen: Gaaf zo’n reis! Anderen zeggen jij liever dan ik. Maar goed India is een mega land met een groeiende economie maar helaas zijn de verschillen tussen rijk en arm mega groot. India is dus een land met vele gezichten en willen graag dit land zien.

Vandaag wordt een reisdag: Onze vlucht vertrekt om 10.00 eerst naar Wenen, om daar vervolgens over te stappen naar onze vlucht naar Delhi. Daar zullen wij om 00.00 aankomen (lokale tijd, er is tijdverschil van 3,5 uur later). Vervolgens rijden wij direct door naar onze 1e bestemming Jaipur, dit zal een ritje van 300 km gaan worden.

Wij reizen met Shoestring, onze groep zal bestaan uit 24 personen, onze reis kun je vinden via de volgende link:  shoestring website. De reis zal 22 dagen gaan duren en wij zullen vooral Noord India en groot gedeelte van Nepal gaan bezoeken zie onderstaande kaart:

image

Ik ga proberen regelmatig te bloggen, maar of dat allemaal gaat lukken, hangt af qua mogelijkheden voor internet.

Tot morgen.

2 REACTIES

comments user
verliefd op Rondreizen in India

Erg leuk om je avontuur te lezen, ik ben er zelf ook helemaal weg van!

Groetjes,

Bas

    comments user
    Hans-Erik

    Thanks, ook in India geweest?

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: