Rondreis India / Nepal dag 2

Rondreis India / Nepal dag 2

Onze vlucht is prima verlopen, overdreven luxe!! Wegens onduidelijke redenen mochten wij business class vliegen…. Dat is een toeters en bellen gebeuren hihi.  Keuze maken uit voorgerechten en hoofdgerechten, keuze uit 5 verschillende soorten wijn en een stoel die je kunt veranderen in een bed en natuurlijk volledige aandacht van de dames. Helaas zijn wij daar niet gevoelig voor, zelfs niet als ze rode panty aan hebben:p
Foto van deze vliegreis komen nog….

Rond 00.00 plaatselijke tijd zijn wij aangekomen op vliegveld van Delhi, daar kennisgemaakt met onze overige groepsleden, in totaal zijn wij met 24 personen, veel jongelui, wat ouderen en wij vallen er precies tussenin.
Vervolgens zijn wij de bus ingegaan voor een ritje van 250 km, richting Jaipur… het was een pittig rit waarbij wij soms dachten gaat dat allemaal wel goed komen. De wegen zijn nachts bomvol en ze rijden als gekken, links en rechts inhalen, toeteren als de ene auto te langzaam aan de kant gaat. Doordat India zo snel groeit en de economie op volle toeren draait, moeten de wegen worden vernieuwd.. maar voordat het klaar is zijn ze daar wel een poosje verder… nu staan de vrachtwagens nog aan de zijkant van de weg in de modder. Gelukkig hebben wij nog wat kunnen slapen..

Rond 07.00 zijn wij aangekomen in Jaipur, bij ons hotel. Na een eenvoudige ontbijt, hebben wij ons opgefrist en zij wij naar de meeting geweest van Shoestring. Met uitleg over de werkwijze en excursies.

Geslapen tot 1400, Jaipur noemen ze ook wel de pink stad, wij zijn deze stad in geweest met de tuktuk (taxi brommer), om sfeer te proeven.

image

image

Verlate lunch gehad bij dominos.

Om 1800 naar de biosscoop geweest voor een bollowood film, tekort aan slaap speelde parten dus wij hebben alleen deel 1 gezien.

image

Weer met de tuktuk naar het restaurant.. op het terras buiten gezeten en daar onze 1e indiaanse maaltijd gehad, lekker met de groep kennis gemaakt.

Rond 23.30 waren wij weer op de hotelkamer..

Dag 2 zit er op…

1 REACTIE

comments user
raimon

Leuk de verhalen en foto,s veel plezier

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: