Relaties

Relaties

Zondag 30 augustus 2015

Kerkdiensten, je hebt ze in verschillende varianten; strak, vrolijk, sober, kort of lang. Veel mensen worden er erg blij van en anderen vinden het weer een overdreven gedoe. Ook gaan er veel mensen uit een soort van plichtsbesef naar de kerk, maar voelen zich eigenlijk niet meer op hun gemak in de kerk.

Vanavond zat de Petruskerk in Wapenveld vol met mensen die blij worden omdat ze God willen kennen of al kennen.

10641032_862702920436391_5302015622326641263_n

Martin Brand ging de dienst voor en deed het samen met de band Grow uit Wezep. De dienst had als thema wegwerprelaties, alles gaat tegenwoordig vluchtig, oppervlakkig en snel. Mensen hebben veel moeite om in andere mensen te investeren, men werkt vaak met vooroordelen.

Het is voor mij lastig om alles te benoemen wat Martin in zijn preek heeft besproken, maar samengevat: God gaat met ons een relatie aan en geeft ons liefde, eeuwige liefde! De relatie met God is puur en zonder vooroordelen, Wil je de dienst terug luisteren/kijken klik dan op onderstaande link:

http://kerkdienstgemist.nl/assets/1206763-Opname-#.VeNizPbtlBc

liturgie avonddienst 30 aug 2015

Voor mij persoonlijk was het een mooie dienst, waarbij ik ook weer gewerkt heb aan mijn eigen relatie met God en ook aan de relatie binnen onze kerk.

Ik heb een top avond gehad.

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: