Dronten dicht

Dronten dicht

04 Januari 2016

Vandaag wordt de winkel van BelCompany in Dronten gesloten, sinds november 2014 stond ik daar als shopmanager, tevens deed/doe ik Zwolle erbij.

Maar helaas is het doek voor onze vestiging in Dronten gevallen. De reden?
Een dalende inwoneraantallen, concurrentie, maar ook een te hoge huurprijs. Deze huurprijzen zijn door vastgoedontwikkelaars vastgesteld en min of meer met de gemeente Dronten afgestemd. Helaas zijn de tijden veranderd in Retailland, maar de prijzen zijn nog steeds hetzelfde als bij de start van de opening van winkelcentrum Suydersee.

Vodafone wil een gezond aanbod aan winkels hebben/houden om zo te voorkomen dat het bedrijf meegaat in een negatieve spiraal van dalende bezoekersaantallen en lagere omzet. Daarom moeten er soms winkels dicht om zo te zorgen voor een gezond winkelbestand.

Wel jammer voor ons als personeel, maar gelukkig behouden wij allemaal onze baan, alleen krijgen wij een nieuwe winkellocatie. Ik ben vanaf nu weer fulltime in Zwolle aan het werk en wellicht krijg ik er in de toekomst weer een winkel bij. In de Retail weet je het maar nooit😀.

Graag wil ik mijn teamleden bedanken voor hun inzet en vooral de klanten die onze winkel hebben bezocht.
image
image
image

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: