Reisbestemming 2016: Iran

Reisbestemming 2016: Iran

Februari 2016

Na lang wikken en wegen hebben wij besloten om dit jaar voor onze zomervakantie naar Iran te gaan.

Velen zeggen dat het Iran de reisbestemming van 2016 gaat worden, vooral nu de economische boycot is opgeheven. Het land staat aan de vooravond om te veranderen naar een land met meer westerse maatstaven. Wellicht nu het ideale moment om het land te gaan bezoeken😀.

Natuurlijk is het land met een verleden en heeft vele gezichten, helaas ook een foute kant. De media is niet vrij om alles te mogen publiceren, veel geloofsovertuigingen zijn helaas niet toegestaan en worden zelfs onderdrukt en dat geldt ook voor homo’s.

Waarom dan toch gaan bezoeken? Het land is uniek qua cultuur. Vele oude steden zijn nog haar oude staat, de bevolking schijnt erg vriendelijk te zijn. Natuurlijk is het ook spannend/uitdagend om een land te bezoeken want zo negatief te boek staat. Want veel dingen is het beleid van de leiders van Iran, maar is dat eigenlijk wel de mening van het volk?

Wij hebben deze rondreis geboekt via Djoser, daar zijn wij ook mee naar China gegaan en dat is ons goed bevallen. Wij zullen 21 dagen door Iran gaan reizen.

image

1 REACTIE

comments user
Fleatr

Prachtig en onontdekt, veel plezier !

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: