Koningsdag 2016

Koningsdag 2016

Dinsdag 26 en woensdag 27 april 2016

Ondertussen hebben wij een traditie opgebouwd om tijdens de avond/nacht voor Koningsdag in de stad door te brengen maar dit jaar hebben wij het anders gedaan want het was wel erg fris en nat. Gelukkig hadden onze vrienden hetzelfde idee, dus wij werden welkom geheten bij Peter en Remco, waar al meer vrienden van ons waren. Het werd een mooie, warme en gezellig avond met veel drankjes hihi. Iedereen kon lekker meebleren met de muziek die wij samen hebben gekozen, lang leve Youtube:-)

Op Koningsdag ging wel de wekker af want ik mag vandaag werken, Zwolle staat vandaag op z’n kop want de Koninklijke familie gaat vandaag Zwolle bezoeken. Het was een gezellige dag samen met collega’s en natuurlijk hebben wij oranje Tompouce gesnoept. Wij hebben het niet extreem druk gehad maar onze winkel werd goed bezocht.

Rond 18.30 was ik weer terug bij onze vrienden die gehele middag al in Apeldoorn op stap waren geweest. Samen hebben wij in een restaurant een snelle hap gehad. Vervolgens zijn wij weer op de straat opgegaan om nog een paar drankjes te drinken op het Leienplein. Maar het weer zorgde wel dat het snel kouder werd, dus rond 2100 zijn wij naar huis gelopen, wel via de kermis want ik wilde nog wel even een knuffeldier uit de grijpautomaten halen. Dit wordt ook een soort van traditie van mij hihi.. het ging deze keer lekker vlot, ik was met drie euro klaar en Elmo als knuffel rijker.

Ik heb genoten van deze Koningsdag, tot volgend jaar!

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: