Vakantie Spanje, dag 1

Vakantie Spanje, dag 1

Dinsdag 10 mei 2016

Wij komen rond 01.15 aan op Schiphol, mijn vader en broer staan al op ons te wachten, ze zijn ook met de trein gekomen. Ons vliegtuig gaat vertrekt om 6.30, wij hebben ervoor gekozen om min of meer op Schiphol te blijven “overnachten”. We gaan eerst wat drinken, Henri besluit om toch wat te gaan slapen.

20160510_020009

De aanleiding om deze reis te gaan maken, was de opmerking van mijn vader een aantal weken geleden:

Misschien is het wel leuk om een keer een formule 1 race te gaan bezoeken…

Alles kwam in een stroomversnelling omdat ik een aanbieding van TUI online ben tegengekomen, het was dezelfde reis die Henri en ik ook in 2012 hebben gemaakt: 4 dagen  toegang tot de F1, vlucht, hotelovernachtingen voor een week in Santa Susanna (badplaats aan de Costa Brava) en een huurauto.

Wij komen de nacht goed door, maar wij zijn wel blij dat wij uiteindelijk het vliegtuig in kunnen stappen. Wij komen aan in Girona, de reis blijkt door veel Nederlanders te zijn goed geboekt, veel meer dan vier jaar geleden: Max maakt al veel los:-). Het duurt ongeveer 45 minuten voordat wij onze huurauto mee kunnen nemen vervolgens rijden wij naar ons hotel.

IMAG1349_BURST001

De middag doen wij het rustig aan, lekker ff bijslapen en wij verkennen Santa Susanna door lekker langs de boulevard gelopen. Het weer is wat aan de frisse kant, vooral door het warme weer in Nederland.

IMAG1350_BURST001

In het hotel besluiten wij om diner bij te boeken, want 4 euro per persoon per dag is te goedkoop om te weigeren:-) Het is buffet met erg veel keuzes, het smaakt prima. Wij luiden onze vakantie echt in met een heerlijke fles Rioja, er zullen nog veel volgen hihi.

Morgen gaan wij Barcelona bezoeken

 

 

 

 

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: