Rondreis Iran dag 1, update 

Rondreis Iran dag 1, update 

Zaterdag 16 juli 2016

Om 9.15 zijn wij aangekomen op Schiphol, aangezien onze vlucht van 12.10 niet gaat vertrekken, lopen wij direct door naar de servicebalie van Djoser. Helaas kunnen zij niets zoveel doen, Turkische Airlines moet het oplossen, dus op naar vertrekhal 3. De balie van Turkische Airlines valt niet te missen want daar staan al veel mensen. 

In totaal zullen wij drie uur in de rij staan,  terwijl wij wachten blijkt dat het meerdere vluchten van Turkische Airlines te zijn, inclusief drie groepen van Djoser en Shoestring. Henri gaat op zoek naar onze groep, iedereen staat te wachten dus tijd genoeg voor een snelle kennismaking. Het blijft fasinerend om te zien, hoe grote bedrijven in deze gevallen niet meer gaan communiceren. Men is druk met het probleem om te te lossen, men vergeet de eindgebruiker op de hoogte te houden. 


We maken kennis met onze reisleider, hij probeert ons op de hoogte te houden, dat is wel prettig. Maar al snel gaan er verschillende verhalen de ronde: geen vluchten meer vandaag, drie dagen wachten op de volgende vlucht, gaan naar huis. Vanuit Djoser krijgen wij om 1300 uitsluitsel:

Ga naar huis, er gaan vandaag geen vluchten meer en wij sturen jullie een mail met nieuwe vertrekinformatie.

Het voelt raar om dit te horen! Het is een chaos, natuurlijk kan niemand deze situatie na de mislukte staatsgreep goed in schatten. Hopelijk komt er snel duidelijkheid! Wij krijgen een lunchbon en flesje water uitgereikt, wij eten een broodje en nemen de trein terug naar huis. Wordt vervolgd….

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: