Rondreis Iran dag 2  

Rondreis Iran dag 2  

Zaterdag 16 & zondag 17 juli

Wij waren gisteren rond 15.00 weer thuis,natuurlijk teleurgesteld maar helaas zijn deze zaken in de reiswereld niet te voorkomen. Onze koffers hebben wij in de hoek gezet, want deze hebben wij de komende dagen weer nodig. 

Aangezien Djoser had gezegd dat wij zaterdag nieuwe informatie zouden gaan krijgen over onze nieuwe vertrek datum. Terwijl lekker van onze pannenkoeken waren aan het genieten in het pannenkoekenrestaurant aan de Deventerstraat, kregen wij een email van Djoser.


 Zondag 17 juli om 2245 gaan wij vertrekken van Brussel, wij zullen maandag middag om 1400 in Iran gaan landen. Helaas hebben wij een nachtelijke overstap van 6 uur in Istanbul erbij gekregen. In totaal zijn wij twee dagen kwijt van onze reis, waarschijnlijk betekent dat wij Teheran moeten overslaan. 

Ik heb mijn broer gevraagd of hij ons naar Brussel wil brengen met onze auto. Want wij hadden beiden geen zin in een treinreis van 3,5 uur inclusief 2 overstaps. Gelukkig wilde hij dat doen, wat een topper hè 

Hij heeft ons om 1700 opgehaald bij ons huis, de reis verliep erg voorspoedig rond 1930 kwamen wij aan bij het vliegveld. Het vliegveld is sinds de laatste aanslagen extra beveiligd, dat valt te merken aan vele controlepunten en de aanwezigheid van vele veiligheidsagenten. Het geeft een goed gevoel😀.

Ik zal proberen jullie op de hoogte te houden van onze reis. Maar het kan soms lastig gaan worden door gebrek aan tijd, censuur of beperkt internet. Maar anders lezen jullie het later 😁.

Mochten jullie ons willen bereiken doe dit het liefst via een sms of een telefoongesprek. 

Tot snel 😘

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: