Happy New year

Happy New year

1 januari 2017

Wij,  ja Henri en ik, hebben oud en nieuw door gebracht bij onze vrienden in Zevenaar. Het is een traditie aan het worden, erg prettig en relaxed. Het was een gezellige avond waarbij wij onder het genot van een glas wijn en de muziek van Top 2000 het jaar 2016 met een goed gesprek hebben afgesloten.

Rond 23.30 zijn hun kinderen wakker gemaakt, om zo hun te laten genieten van het vuurwerk. Om 00.00 hebben wij elkaar een gelukkig nieuwjaar gewenst en uiteraard met glas champagne.

Natuurlijk was het voor ons verwarrend om elkaar vast te houden en elkaar geluk te wensen voor 2017. Maar het voelde aan ene kant ook prettig omdat wij elkaar echt het geluk toewensen, alleen niet meer samen.

Ik wil bij deze iedereen een gelukkig, gezond, succesvol maar vooral een liefdevol 2017 toewensen.

Natuurlijk heb ik ook deze keer vuurwerk gekocht, dus snel naar buiten om met buren van onze vrienden om de beurt het vuurwerk af te steken. Het blijft leuk een kleine jongen te blijven qua vuurwerk hihi. De kinderen van onze vrienden moesten eerst wennen aan het wakker worden maar hun nieuwsgierigheid naar het vuurwerk deed het verlangen naar hun bed al snel vergeten.

Na het afsteken van het vuurwerk hebben wij nog lekker met elkaar geborreld, tegen 03.00 zijn wij gaan slapen. Het was een mooie avond, waarbij iedereen zijn eigen gevoelens had over het nieuwe jaar: 2017 wordt het jaar van de verandering.

 

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: