Wandeling in en rond Doesburg

Wandeling in en rond Doesburg

Zaterdag 8 April

De afgelopen weken is er veel gebeurd, ik merkte dat ik mijn grip kwijt raakte over mezelf, ik werd prikkelbaar voor mezelf en mijn omgeving. Ik moest wat gaan doen.

Gelukkig was ik vandaag vrij, ik besloot om actief te gaan doen, met andere woorden: tijd voor actie: Wandelen. Ik ben gaan googelen en kwam uit bij Doesburg. Deze omgeving ken ik persoonlijk niet zo goed dus een goede reden om het te gaan bezoeken.

Het werd een mooie wandeling, door de prachtige Hanzestad Doesburg, langs de IJssel en IJsselvalei, door bossen van de Posbank en tochtje met een veerpont. Gelukkig was het een prachtige dag qua weer dus na een tijdje kon de jas uit.

De 23 km was soms wel pittig maar ik kon deze manier mijn gedachten lekker laten gaan, lekker mijn hoofd leeg maken. Het was erg prettig om de vogels te horen zingen, de natuur kan echt rust geven.

De start en finish van de wandeling was in Doesburg zelf, na 23 km was ik blij om even te kunnen gaan zitten op het terras. Lekker in het zonnetje met een heerlijk witbiertje! Proost op Nederland, op haar natuur.

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: