Hey Pannekoek!!!

Hey Pannekoek!!!

Even een update over mijn werkzaamheden in Amsterdam Osdorp, zit er nu 2 maanden. Het was soms wel ff doorbijten om alles op de rit te krijgen. Zo’n heb ik een week gehad waarbij ik van twee collega’s afscheid moest nemen. Dit was wel ff heftig maar het was nodig, om schoon schip te maken.

Door deze onverwachts personeelsveranderingen kwam ik wel in problemen met mijn planning.. dus kwam het tropenrooster weer uit de kast hihi.. Gelukkig is mijn vriendje erg flexibel en had hij begrip voor mijn 6 daags werkweek.

Over is het algemeen is het in Amsterdam gezellig, de mensen zijn rap van tong. Vooral de jongeren hebben veel stopwoorden zoals “Hey Pannekoek en Ouwe” In het begin is het raar maar ook wel grappig.

Daarnaast is het mooie winkel, met veel gezonde klantenstroom, want in Osdorp zijn weinig telecomwinkels en daarnaast hebben de Amsterdammers een hekel aan extra reizen naar winkels die verderop in de stad zitten. Dus wanneer je verhaal goed is, zal je de klanten altijd kunnen helpen.

Nu nog 2 maanden in Amsterdam staan, om nieuwe collega’s in de werken….

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: