Pa is bezig met zijn voorbereiding voor donderdag…

Pa is bezig met zijn voorbereiding voor donderdag…

Het begon vandaag grauw en nat bovenop de Alpe d’Huez, de gehele ochtend bleef het regenen en soms leken de wolken plaats te maken voor wat zon.. Maar helaas het duurde zeker tot 14.00 voordat de zon echt kans kreeg en toen klaarde het gelijk op.

Mijn vader zit in een eigen huisje samen met zijn teamgenoten, oftewel Team Bijsterbosch 1. Er is ook nog een Team Bijsterbosch 2, deze zit beneden in het dal. Mijn vaders teamgenoten waren allemaal onrustig, want ze wilde het gevecht aan gaan met de berg (velen waren gisteren laat aangekomen). De 1e teamgenoten gingen toch met regen weg onder het motto “tja donderdag kan het ook regenen”.

Wij hebben zelf vandaag lekker relaxt gedaan, mede ook door de regen: Dus wat lezen, koffie drinken, ff buurten bij de buren. In de middag lekker gewandeld door het dorpje Alpe d’ Huez, gekeken bij het Sportpaleis waar alle activiteiten plaats vinden van de organisatie OPGEVEN IS GEEN OPTIE. Die lijkt elke jaar groter en groter te worden als je ziet hoeveel spullen er mee word genomen uit Nederland.

P6050056

Na de wandeling is mijn vader ook naar beneden gefietst, om aan zijn 2e beklimming te beginnen van dit jaar. Voor ons tweeën een ideaal moment om ff wat foto en filmopnames te maken, vooral nu met zon erbij.  

IMG_1783 IMG_1786

IMG_1804

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: