Knaagdieren en Audi zijn geen goede combinatie

Knaagdieren en Audi zijn geen goede combinatie

Een aantal mensen uit mijn directe omgeving weten dat ik een poosje een grote hamster in onze auto heb gehad. Helaas is deze hamster gestolen tijdens de inbraak waarbij de inbrekers de navigatie en de hamster hebben meegenomen. Het is natuurlijk als inbrekers wel een leuke binnenkomer: geld voor de vrouw en een knuffeldier voor de kinderen.

image

Zittend in onze audi

Maar goed wij dachten dat het een op zichzelf staande gebeurtenis zou zijn… Maar daar twijfelen wij nu wel een beetje over, althans ik.

Afgelopen zaterdag (10 mei) hebben wij de finale van Eurovisie songfestival gekeken bij de ouders van Henri. Zijn vader was net weer terug uit het ziekenhuis, had een hernia operatie gehad. De operatie is goed gegaan, dus daar mocht op worden gedronken. Het was een gezellige avond waarbij Ilse en Waylon goede zaken deden met hun 2e plek.

Henri reed naar huis en vond dat de auto raar deed, een soort van slippen/stoten. Ik zei dat het kwam dat hij door de modder was gereden van de lokale tractor pulling wedstrijd. Onze witte auto was nu bruin gespoten hihi.

Afgelopen maandag nam ik de auto ook mee naar mijn werk en toen had ik dezelfde ervaring, bij het schakelen en het bereiken van een hoogte qua toeren deed de auto vreemd. Hier moest naar worden gekeken, Henri had gelijk!

Afspraak gemaakt en de auto is afgelopen vrijdag nagekeken. Wat blijkt de kabel van de bougies was defect.

image

Met bijtsporen van een knaagdier.

Aangevreten door knaagdieren en dan is natuurlijk de vraag wanneer is dit eigenlijk gebeurd. Daar zullen wij niet zo snel achter gaan komen. De Audi rijdt weer als vanouds, maar pas op met knaagdieren, het is geen goede combinatie.

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: